-
Besturingssysteem
Android 14
-
6.6 in
-
CPU frequentie
2.4 GHz
- Mijn opmerking toevoegen
Onze opmerking
Elke fabrikant brengt een reeks smartphones uit voor elk type consument, en Samsung, expert in topproducten, windt er geen doekjes om en biedt een reeks die betaalbaarder is dan zijn meest geavanceerde modellen, zonder al te veel te beknibbelen op kwaliteit. De Galaxy A35 is in meerdere opzichten interessant, met een aantal mooie compromissen.
Het ontwerp van de Galaxy A35 is erg klassiek, maar het neemt ook de codes over van Samsung's topmodellen, wat prettig is omdat het je een gevoel geeft van de benchmarks op het gebied van ergonomie. De achterkant is gemaakt van glas, wat een aangename verrassing is in deze prijsklasse, maar de randen zijn gemaakt van polycarbonaat, wat het gewicht van de smartphone vermindert. Kleine handen zullen geen last hebben van het kleine formaat van het toestel, de vingerafdruklezer is effectief en de aanwezigheid van een micro-SD poort is welkom. De IP67-certificering beschermt tegen stof en spatwater en de connectiviteit is over het algemeen goed gevuld en up-to-date.
Het scherm, met een royale diagonaal van 6,6 inch, is van zeer goede kwaliteit, in lijn met wat de Koreaanse fabrikant over het algemeen biedt. Het scherm is goed gedefinieerd, met 2340 bij 1080 pixels voor comfortabel lezen en profiteert ook van een verversingssnelheid tot 120 Hz, wat verre van onaangenaam is. De helderheid is behoorlijk en voldoet in de meeste situaties, ondanks duidelijke reflecties in fel zonlicht. Oneindig contrast maakt ook deel uit van de vergelijking. Om te genieten van een natuurgetrouwe kleurweergave moet je even naar de instellingen gaan, maar het loont de moeite.
Op het gebied van kracht komt de Galaxy A35 met vlag en wimpel door, met een perfect respectabele processor die een goede gebruikerservaring levert voor de meest voorkomende toepassingen. Games draaien ook in goede omstandigheden, ten koste van een paar concessies in grafische details, maar niets te gênant.
Hoewel de Galaxy A35 drie sensoren heeft, kunnen we de macrolens, die niet erg interessant is, al terzijde schuiven. De hoofdsensor, die tot 50 megapixels kan gaan, biedt standaard foto's met 12,5 miljoen pixels. Het resultaat mist een beetje contrast, maar de details zijn aanwezig en je kunt genieten van de opname: duisternis tast de foto's aan met een oranje waas, maar het geheel blijft bruikbaar. De modus, die de 50 miljoen pixels volledig benut, wordt vooral gebruikt voor lossless bijsnijden. De ultragroothoekmodule levert fatsoenlijke beelden in het midden, maar de randen gaan achteruit in termen van onscherpte en ook vervorming. In het donker zijn de opnames echter niet bruikbaar. De 13-megapixelsensor aan de voorkant levert selfies van fatsoenlijke kwaliteit. De portretmodus heeft soms de neiging om zwaar te tillen met effecten, maar blijft effectief. Video-opnamen zijn geheel naar tevredenheid, met fatsoenlijke stabilisatie en vloeiende rendering.
Hoewel snel opladen geen deel uitmaakt van het pakket (het duurt bijna anderhalf uur om het apparaat volledig op te laden), heeft Samsung over het algemeen goed werk geleverd op het gebied van batterijduur, met een gebruiksduur van een dag voordat je aan opladen hoeft te denken.
Test van de Samsung Galaxy A35 réalisé par Julien Hany de 22/08/22
Een vraag of een probleem met de Samsung Galaxy A35? Start een discussie en ons team zal u antwoorden !
Sterke punten
Hoedanigheid
5000 mAh
Fotoresolutie
50 MP
SAR
0.436 W/kg
eSIM
Ja
Screen size
6.6 in
Interne opslag (Version 256GB 8GB RAM, Single Sim)
256 Go
RAM (Version 128GB 8GB RAM, Single Sim)
8192 Mo
Zwakke punten
Audio
Niet
Dual SIM
Niet
Snel opladen
Niet
Gewicht
209 g